Jenna Vidman

Talouspalvelusihteeri

Tulin Palkeisiin töihin huhtikuussa 2015. Toimin ensin palkkapalvelusihteerinä ja vuoden 2017 alussa siirryin talouspalvelusihteeriksi Joensuun matkustusryhmään. Tehtäviini kuuluu mm. matkalaskujen asiatarkastus, matkalaskuihin liittyvä neuvonta ja opastus sekä M2-matkahallintajärjestelmän pääkäyttäjätehtävät. Vuodenvaihteen aikoihin myös verottajan vuosi-ilmoituksiin liittyvät työtehtävät ovat ajankohtaiset ja tuovat samalla vaihtelua normaaliin työhön.

Töihin on kiva tulla ja meillä on todella hyvä ryhmähenki. Töitä tehdään meillä nohevalla otteella! Pidän siitä, että saan työssäni olla tekemisessä erilaisten ihmisten kanssa. Työssäni on myös sopivasti haastetta ja vaihtelevuutta mm. M2-järjestelmän pääkäyttäjätehtävien myötä.

Työnantajana Palkeet on hyvä ja luotettava sekä tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin työtehtäviin ja nykyaikaiset työvälineet. Palkeille työntekijät ovat tärkeitä. Työntekijöille jaetaan vuosittain liikuntaseteleitä ja järjestetään erilaisia koulutuksia tarpeen mukaan. On mukava työskennellä osaavien ja innovatiivisten ihmisten kanssa.