Tervetuloa valtionhallintoon! -päivä 9.6.2015

Julkaistu 1.6.2015 klo 13.00

Valtion korkeakouluharjoittelijoille tarkoitettu jokakesäinen "Tervetuloa valtionhallintoon!" -päivä järjestetään tiistaina 9.6.2015 Helsingin yliopiston Porthania-salissa. Perehdyttämistapahtuman tavoitteena on valaista valtionhallinnon kokonaisuutta sekä tarjota hyvä alku onnistuneelle harjoittelulle.

Päivä syntyy monen tekijän ja toimijan yhteistyönä.

Virastotapaamiset 

  • Aamulla osallistujilla on mahdollisuus tutustua eri virastoihin ja laitoksiin. Tämä tarkoittaa vapaamuotoista keskustelua virastoedustajien kanssa heidän edustamansa viraston tehtävistä sekä heidän omista työtehtävistään ja työurastaan.
  • Aamun aikana voi myös osallistua luennolle, jonka aikana mm. asetetaan tavoitteita omalle harjoittelulle ja pohditaan miten varmistaa harjoittelun tuloksellisuuden.

Yhteinen luento-osuus "Suomen valtionhallinto tänään" 

  • Käsittelemme ajankohtaisia asioita ja valtionhallintoa yhdistäviä teemoja.

Ministeriövierailut 

  • Päivän päätteeksi ministeriöt kutsuvat harjoittelijat tutustumaan toimintaansa.
  • Vierailu edellyttää etukäteisilmoittautumisen (tehdään tällä sivustolla varsinaiseen tilaisuuteen ilmoittautumisen yhteydessä).

Virastoille lähetetty kutsu >

Ohjelma >

Ilmoittautumislinkki > 
Huom. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu, lomake sulkeutuu to 4.6. klo 7.30. Ilmoittautuminen vaatii esimiehen hyväksynnän.

Yhteinen luento-osuus videostriimataan, eli seminaaria on tänäkin vuonna mahdollista seurata netissä omalta koneelta. Pyydämme myös etäyhteyden välityksellä osallistuvia ilmoittautumaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Halutessaan tallenteen voi myös katsoa jälkikäteen.

Päivä järjestetään 15. kerran. Perinteisesti päivään on osallistunut 350–400 valtionhallinnon harjoittelijaa.

Tervetuloa!

Yhteyshenkilö Valtion työmarkkinalaitoksessa:
Marianne Savinen, 02955 30285
etunimi.sukunimi(at)vm.fi