Hakijan ohjeet

Työnhakupalvelun suora kirjautumisosoite on: https://haku.valtiolle.fi.
Voit kirjautua palveluun myös Valtiolle.fi-etusivulta.

Muistathan tarkistaa Ajankohtaiset -tiedotteet kirjautumissivulla ja järjestelmässä olevat tiedotteet, kun käytät järjestelmää.

Ulkoisen hakijan ohje järjestelmään

Muistathan katsoa järjestelmästä myös usein kysytyt kysymykset Ohjeet-osiosta.

Palvelussa voit myös laatia avoimen hakemuksen.

Lisätietoja rekrytoinnista valtiolle, hakemusten julkisuudesta jne. on sivulla Töihin valtiolle. Sivulta Usein kysyttyä voit löytää vastauksen työnhakuun liittyvään kysymykseesi.

Virastot vastaavat itse rekrytoinneistaan. Kysymykset rekrytointiin liittyen tulee osoittaa suoraan rekrytoivalle virastolle. Yhteyshenkilön tiedot löytyvät ilmoitukselta. Ilmoitus on nähtävissä järjestelmässä Hakemukset -osiossa. Tehtävänimikkeen edessä on paperi-kuvake. Mikäli haastattelussa käytetään RecRight -työkalua, pääset katsomaan tietosuojaselosteen Recrightin sivuilta. Rekisterin pitäjänä toimii rekrytoiva virasto.

Valtion sisäisille hakijoille on koottu omia ohjeita sivulle Olen jo töissä valtiolla.

Valtiolle.fi-rekrytointijärjestelmässä  yli 1 vuoden käyttämättömänä olleet ulkoisen hakijan käyttäjätunnukset poistetaan automaattisesti.

Tunnuksen vanhentumisesta lähetetään etukäteen käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteeseen viesti, jossa kerrotaan tunnuksen vanhentumisesta ja poistumisesta. Käyttäjätunnus on siis sähköpostiosoite, jolla käyttäjä on rekisteröitynyt palveluun ja johon kyseinen viesti tulee.

Mikäli haluat säilyttää käyttäjätunnuksesi, sinun tulee kirjautua sillä sisään. Muussa tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä mitään ja käyttämättömänä ollut käyttäjätunnuksesi poistetaan järjestelmästä automaattisesti ilmoituksen mukaisesti.

Huomioithan, että lähetetyt hakemukset säilyvät järjestelmässä 12 kk rekrytoinnin päättämisen jälkeen.

Julkaistu 18.4.2015 klo 12.33, päivitetty 24.3.2021 klo 13.56

Yhteystiedot

Hakijapalvelu auttaa hakijoita Valtiolle.fi-järjestelmään liittyvissä teknisissä kysymyksissä arkisin
klo 8-16.15.

Valtion kaikki sisäiset käyttäjät kääntyvät oman virastonsa pääkäyttäjien puoleen. Huomioithan, että hakijapalvelu ei ota vastaan hakemuksia. Yksittäiseen rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteydessä suoraan rekrytoivaan virastoon. Yhteystiedot löydät ilmoitukselta ja ilmoituksen löydät järjestelmästä Hakemukset osiosta. Tehtävänimikkeen edessä on paperi-kuvake.

Sähköposti: hakijapalvelu(at)palkeet.fi

Puhelin: 029 556 4020.