Olen jo töissä valtiolla

Suora kirjautumisosoite on: https://haku.valtiolle.fi. Palveluun pääsee myös Valtiolle.fi-etusivun Hae työpaikkaa -linkistä.

Valtion sisäinen hakija kirjautuu palveluun Sisäinen hakija -painikkeen kautta. Tarkemmat ohjeet sisäiselle hakijalle näet kun kirjaudut palveluun.

Kun työpaikka on julkisessa haussa ja ilmoitettu www.valtiolle.fi -verkkosivuilla, voit hakea sitä vain ulkoisena hakijana (Hakija-painike). Luo käyttäjätili tai kirjaudu sisään yksityisellä sähköpostiosoitteellasi.

Lisätietoja rekrytoinnista valtiolle, hakemusten julkisuudesta jne. on sivulla Töihin valtiolle.

Sivulta Usein kysyttyä voit löytää vastauksen työnhakuun liittyvään kysymykseesi.

Sisäinen liikkuvuus ja henkilökierto

Jos olet jo valtiolla töissä, sinulla on mahdollisuus hakea tehtäviä valtion sisällä. Valtion sisäiseen liikkuvuuteen kuuluvat muun muassa alle vuoden määräaikaiset tehtävät omassa tai muussa virastossa. Myös ilmoittautumismenettelyyn perustuva virkojen sijoittaminen ja siirtäminen omassa virastossa kuuluvat sisäiseen liikkuvuuteen. Jokainen virkamieskäyttäjä voi rekisteröityä palveluun sisäiseksi hakijaksi.  

Valtion palvelussuhteessa olevana voit hakeutua myöshenkilökiertoon. Henkilökierrossa tavoitteena on yksilön osaamisen kehittymisen kautta myös työnantajan hyöty. Henkilökierto tukee voimavarojen ja osaamisen jakamista sekä verkostoitumista.

Sisäisen liikkuvuuden ja henkilökierron aineistoa:

Valtion henkilöstölle tarkoitettu aineisto henkilökierrosta ja sisäisestä liikkuvuudesta on saatavilla Rekrytointipalvelun työtilasta (Tiimerissä). Työtilaan on pääsy kaikilla valtionhallinnon työntekijöillä ja se vaatii kirjautumisen. Lisätietoja kirjautumisesta saa Tiimeristä.

Tästä linkistä pääset Rekrytointipalvelun työtilaan.

Tutustu myös Kokemuksia henkilökierrosta -juttusarjaan.

Julkaistu 29.12.2017 klo 14.32, päivitetty 26.10.2021 klo 9.53

Yhteystiedot

Hakijapalvelu auttaa hakijoita Valtiolle.fi-palveluun liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 9-15.

Sähköposti: hakijapalvelu(at)palkeet.fi

Puhelin: 029 556 4020.

Sisäiseen liikkuvuuteen ja henkilökiertoon liittyvät kysymykset

Sähköposti: valtionhallinto(at)vm.fi