Olen jo töissä valtiolla

Suora kirjautumisosoite työnhakupalveluun on https://haku.valtiolle.fi. 

Palveluun pääsee myös Valtiolle.fi-etusivun Hae työpaikkaa -linkistä .

Kirjautuminen haettaessa valtion sisäisiä tehtäviä

Kun haet valtion sisäisiä tehtäviä, kirjaudu palveluun Sisäinen hakija -painikkeen kautta ja virastosi sähköpostiosoitteella

Tarkemmat ohjeet sisäiselle hakijalle näet, kun kirjaudut työnhakupalveluun.

Kirjautuminen haettaessa julkisessa haussa olevia tehtäviä

Kun työpaikka on julkisessa haussa ja ilmoitettu www.valtiolle.fi-verkkosivuilla, voit hakea sitä vain ulkoisena hakijana (Hakija-painike). Luo tällöin käyttäjätili tai kirjaudu sisään työnhakupalveluun yksityisellä sähköpostiosoitteellasi.

Et voi hakea julkisessa haussa olevia www.valtiolle.fi -verkkosivuilla ilmoitettuja tehtäviä sisäisen hakijan käyttäjätunnuksellasi.

Sisäinen liikkuvuus ja henkilökierto

Jos olet jo valtiolla töissä, sinulla on mahdollisuus hakea tehtäviä valtion sisällä. Valtion sisäiseen liikkuvuuteen kuuluvat muun muassa alle vuoden määräaikaiset tehtävät omassa tai muussa virastossa. Myös ilmoittautumismenettelyyn perustuva virkojen sijoittaminen ja siirtäminen omassa virastossa kuuluvat sisäiseen liikkuvuuteen. Jokainen virkamieskäyttäjä voi rekisteröityä palveluun sisäiseksi hakijaksi.  

Valtion palvelussuhteessa olevana voit hakeutua myöshenkilökiertoon. Henkilökierrossa tavoitteena on yksilön osaamisen kehittymisen kautta myös työnantajan hyöty. Henkilökierto tukee voimavarojen ja osaamisen jakamista sekä verkostoitumista.

Sisäisen liikkuvuuden ja henkilökierron aineistoa

Valtion henkilöstölle tarkoitettu aineisto henkilökierrosta ja sisäisestä liikkuvuudesta on saatavilla Rekrytointipalvelun työtilasta (Tiimerissä). Työtilaan on pääsy kaikilla valtionhallinnon työntekijöillä ja se vaatii kirjautumisen. Lisätietoja kirjautumisesta saa Tiimeristä.

Tästä linkistä pääset Rekrytointipalvelun työtilaan.

Tutustu myös Kokemuksia henkilökierrosta -juttusarjaan.

Julkaistu 29.12.2017 klo 14.32, päivitetty 17.8.2022 klo 9.31

Tutustu myös

Usein kysyttyä

Töihin valtiolle

Yhteystiedot

Valtion kaikki sisäiset käyttäjät kääntyvät oman virastonsa pääkäyttäjien puoleen. 

Sisäiseen liikkuvuuteen ja henkilökiertoon liittyvät kysymykset:
valtionhallinto(at)vm.fi