Valtionhallinnon harjoittelija, ilmoittaudu mukaan yhteiseen perehdytysohjelmaan

Julkaistu 6.6.2022 klo 7.49


Tervetuloa valtiolle! Hienoa, että olet valinnut harjoittelupaikaksesi yhden virastoistamme.

Huolellisella perehdytyksellä on suuri merkitys harjoittelun onnistumiselle. Virastossa järjestettävän oman perehdytyksen lisäksi on tärkeää tutustua jossain määrin valtion toiminnan kokonaisuuteen ja valtioon työnantajana. Samalla tarjoutuu myös näkymiä valtion tarjoamiin uramahdollisuuksiin.

Kutsumme kaikki harjoittelijat ja kesätyöntekijät virtuaalisen perehdytyskokonaisuuden pariin. Kokonaisuuden toteuttaa HAUS kehittämiskeskus Oy, laajassa yhteistyössä koko virastokentän kanssa. Viime kesänä ohjelmaan osallistui noin 600 opiskelijaa ja heidän antamansa palaute kertoi perehdytyksen onnistuneen hyvin.

Osallistuminen on maksutonta ja tapahtuu pääsääntöisesti Teams-yhteydellä tai digitaaliseen alustaamme itsenäisesti perehtyen. Itsenäinen perehtyminen tapahtuu eOppivan Moodlessa sijaitsevan Tervetuloa valtiolle! -oppimisalustan kautta. Alustalta löydät myös tiedot etätilaisuuksista. Yhteisissä etätilaisuuksissa käsittelemme valtiolla työskentelyyn liittyviä teemoja sekä pääsemme tutustumaan valtion virastojen toimintaan virastoesittelyiden avulla.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan heti kun työsähköpostisi on avattu ja olet sopinut osallistumisesta ohjaajasi tai esihenkilösi kanssa. Ilmoittauduttasi jää odottamaan HAUSin yhteydenottoa.

Ilmoittaudu HAUSin koulutuskalenterilinkin kautta (linkki on auki koko kesän).

Perehdytystä tulee olemaan muinakin vuodenaikoina kuin kesäkaudella. Syyskauden perehdytyksestä kerromme lisää elokuussa.

Tervetuloa valtiolle -kurssin etusivu.