Valtionhallinnon harjoittelija, ilmoittaudu mukaan yhteiseen perehdytysohjelmaan

Julkaistu 30.6.2023 klo 13.13

Tervetuloa valtiolle! Hienoa, että olet valinnut harjoittelupaikaksesi yhden virastoistamme.

Huolellisella perehdytyksellä on suuri merkitys harjoittelun onnistumiselle. Virastossa järjestettävän oman perehdytyksen lisäksi on tärkeää tutustua jossain määrin valtion toiminnan kokonaisuuteen ja valtioon työnantajana. Samalla tarjoutuu myös näkymiä valtion tarjoamiin uramahdollisuuksiin.

Kutsumme kaikki harjoittelijat ja kesätyöntekijät virtuaalisen perehdytyskokonaisuuden pariin. Kokonaisuuden toteuttaa HAUS kehittämiskeskus Oy, laajassa yhteistyössä koko virastokentän kanssa. Viime kesänä ohjelmaan osallistui noin 400 opiskelijaa ja heidän antamansa palaute kertoi perehdytyksen onnistuneen hyvin ja tuoneen lisäarvoa harjoittelulle.

Osallistuminen on maksutonta ja tapahtuu pääsääntöisesti Teams-yhteydellä tai digitaaliseen alustaamme itsenäisesti perehtyen. Itsenäinen perehtyminen tapahtuu eOppivan Moodlessa sijaitsevan Tervetuloa valtiolle! -oppimisalustan kautta. Alustalta löydät myös tiedot etätilaisuuksista. Yhteisissä etätilaisuuksissa käsittelemme valtiolla työskentelyyn liittyviä teemoja sekä pääsemme tutustumaan valtion virastojen toimintaan virastoesittelyiden avulla.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan heti sovittuasi osallistumisesta ohjaajasi tai esihenkilösi kanssa. Ilmoittauduttuasi jää odottamaan HAUSin yhteydenottoa.

Ilmoittaudu lomakkeen kautta tästä

Perehdytys pyörii ympäri vuoden.

Tervetuloa valtiolle -kurssin etusivu.