Sini Salmi

Sini Salmi työskentelee tarkastajana finanssipolitiikan tarkastuksen ja valvonnan parissa. ”Etsin haastavampia työtehtäviä ja erilaista näkökulmaa työskenneltyäni valtionhallinnossa useiden vuosien ajan. VTV:n toiminta kiinnosti minua, vaikken sitä kovin hyvin vielä tuntenutkaan virastoon hakiessani”, Sini kertoo.

Sini sanoo olevansa aktiivinen oman työkuvan kehittämisessä ja itsensä kehittämisessä ammatillisesti. Hänen mielestään on hyvä olla halukas oppimaan uutta ja omaksumaan sekä hallitsemaan isoja kokonaisuuksia. Tradenomiksi valmistunut Sini opiskelee työn ohella hallintotieteen maisteriksi. Työnantaja on tukenut paljon opintojen ja työn yhdistämisessä.

Parasta VTV:ssä on ollut se, että Sinille on tarjottu vaativia tehtäviä, mahdollisuus kehittyä työssään ja hakeutua itseään kiinnostavien erilaisten työtehtävien pariin. ”Tuntuu, että oma osaaminen on otettu hyvin käyttöön”, hän toteaa ja jatkaa: ”Voisin mielelläni työskennellä tarkastusvirastossa viiden vuoden päästä. Arvostan VTV:n roolia valtionhallinnossa, se tuntuu minulle sopivalta työpaikalta.”