Liikenne- ja viestintävirasto Traficom

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Traficom edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Traficom tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut. Virastossamme työskentelee noin 900 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Millaista osaamista etsimme? Työntekijöidemme tehtäväkenttä on laaja. Tarvitsemme osaajia autoilun, ilmailun, merenkulun ja rautateiden tehtäviin sekä matkaviestinverkkojen, radioverkkojen ja toimivien yhteyksien tehtäviin. Lisäksi tarvitsemme osaajia tietoturvauhkien ehkäisyyn ja torjuntaan, erityisesti Kyberturvallisuuskeskuksen puolelle.

Traficomissa on kehittämistä ja kehittymistä tukeva kulttuuri. Osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä asioita. Joustava työaika ja etätyö helpottavat työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä. Lisäksi meillä on käytössämme työmatkaetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä kattava työterveyshuolto.

Lue lisää verkkosivuiltamme millainen virastomme on.

Katso video: Tahto liikkua ja viestiä on meillä kaikilla. Sinun yhteytesi ovat meille sydämenasia.

Hae meille töihin! Avoimet työpaikkamme löydät alta.

Ladataan...
Julkaistu 2.1.2019 klo 13.13, päivitetty 19.9.2022 klo 14.44