Väylävirasto

Liikennevirasto muuttui 1.1.2019 Väylävirastoksi. Lue lisää vayla.fi/etusivu.

(Tätä sivua päivitetään myöhemmin.)

Tehtävät Liikennevirastossa vaihtelevat liikenteen asiantuntijatehtävistä operatiiviseen liikenteen ohjaukseen ja hallinnollisiin tehtäviin.

Liikennevirasto vastaa Suomen teistä, rautateistä ja vesiväylistä sekä liikennejärjestelmän kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.  Edistämme toiminnallamme koko liikennejärjestelmän toimivuutta, liikenteen turvallisuutta ja alueiden tasapainoista kehitystä. Liikennevirasto käyttää vuosittain noin miljardi euroa perusväylänpitoon, eli liikenneväylien kunnossapitoon, parantamiseen ja liikenteen palveluihin.

Liikenneviraston tavoitteena on mahdollistaa toimivat, tehokkaat ja turvalliset matkat ja kuljetukset. Tärkeä tavoitteemme on myös Suomen elinkeinoelämän toimivuuden ja kilpailukyvyn varmistaminen. Kehitämme joukkoliikennettä niin, että se on liikkumisen ykkösvaihtoehto suurimmissa kaupungeissa ja kaukoliikenteessä.

Toimintamme on vastuullista, tehokasta ja innovoivaa. Teemme valintamme kestävän liikenteen ja liikkumisen sekä yhteiskunnan hyväksi. Kehitämme jatkuvasti uusia älyliikenteen palveluja eli hyödynnämme tietoa ja uutta teknologiaa turvallisemman, sujuvamman ja kestävämmän liikenteen aikaansaamiseksi.

Liikenneviraston toimipisteitä on Helsingin Pasilassa, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa.

Liikenneviraston tavoitteena on olla osaavien ihmisten erinomainen työpaikka!

5.4.2017
Työskentelen Liikennevirastossa projektipäällikkönä Liikkumisen palvelut ja älyliikenne -yksikössä.
5.4.2017
Työskentelen Liikennevirastossa projektipäällikkönä hankinnan ohjaus -yksikössä.
Ladataan...
Julkaistu 29.10.2014 klo 12.47, päivitetty 2.1.2019 klo 12.02

Liikennevirasto

 

Hyvä tietää meistä

Liikenneviraston toimipisteitä on Helsingin Pasilassa, Lappeenrannassa, Turussa, Oulussa, Tampereella ja Vaasassa

Yhteystiedot

Opastinsilta 12 A
00520 Helsinki
www.liikennevirasto.fi

Seuraa Liikenneviraston uusimpia kuulumisia ja hakkeiden etenemistä Liikenne verkossa Facebookissa tai Liikenneviraston Twitterissä.