Maanmittauslaitos

Maanmittauslaitos tuottaa kansalaisille ja organisaatioille maan käyttöön ja hyödyntämiseen tarvittavaa tietoa.

Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista.

Maanmittauslaitos palvelee 36 paikkakunnalla ympäri Suomen − Maarianhaminasta Ivaloon. Työtä tehdään toimipaikkojen lisäksi myös maastossa, kotona tai muussa tilanteeseen parhaiten sopivassa paikassa.

Katso kuvia arjestamme Instagramista.

Tietoa Maasta

Suuri osa henkilöstöstä työskentelee maanmittauksen parissa: kartoittajat ja maanmittausinsinöörit lohkovat kesämökkitontteja, merkitsevät maastoon ja kartalle rakennettavien moottoriteiden rajoja sekä tekevät pelloille maanviljelijöitä hyödyttäviä tilusjärjestelyitä.

Kiinteistöjen kirjaamisasioiden asiantuntijoiden, kirjaamissihteerien ja lakimiesten ansiosta kiinteistöjen omistaminen, ostaminen ja myyminen sekä pankkilainan vakuuttaminen ovat Suomessa turvallisissa käsissä.

Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskuksen tutkijat tekevät koko yhteiskuntaa hyödyttävää kansainvälistä kartoitusalan mittaus- ja tutkimustyötä yhteistyössä yliopistojen ja tutkimuslaitosten, julkisyhteisöjen ja yritysten kanssa.

Maanmittauslaitoksen tietohallinnon asiantuntijat vastaavat Maanmittauslaitoksen tietojärjestelmistä ja tietohallinnosta.

Meillä on hyvä työskennellä

Maanmittauslaitos on moderni työnantaja, joka panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin. Tarjoamme mahdollisuuden monipuolisiin työtehtäviin, liikkuvuuteen ja jatkuvaan kehittymiseen.  Kehitämme esimiesosaamista kohti palvelevaa ja valmentavaa johtajuutta.

Tutustu MML:n verkkosivuilla Maanmittauksen toimintaan:

Ladataan...
Julkaistu 9.2.2015 klo 9.35, päivitetty 23.9.2021 klo 9.59

Maanmittauslaitoksen työntekijöitä.

Hyvä tietää meistä

Maanmittauslaitoksen edistyksellisessä työskentelykulttuurissa työntekijöihin luotetaan. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Työssä tärkeintä on hyvä lopputulos. Ammattimaisella, valmentavalla johtamisella tuemme tavoitteiden saavuttamista ja työhyvinvointia.

Yhteystiedot

Maanmittauslaitoksen verkkosivut

Sosiaalinen media

Facebook

Twitter

LinkedIn

Instagram