Tietosuojavaltuutetun toimisto

Tietosuojavaltuutetun toimisto turvaa ihmisten oikeuksia ja vapauksia henkilötietojen käsittelyssä.

Työssämme vahvistamme tietoisuutta tietosuojaan liittyvistä oikeuksista, velvollisuuksista ja mahdollisuuksista sekä edistämme EU:n digitaalisten sisämarkkinoiden kehittymistä. Valvomme henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta ja ihmisten tietosuojaoikeuksien toteutumista. Teemme paljon yhteistyötä muiden EU-maiden tietosuojaviranomaisten sekä eri sidosryhmien kanssa. 

Tietosuojavaltuutetun ja kahden apulaistietosuojavaltuutetun lisäksi toimistossamme työskentelee noin 45 asiantuntijaa. Suurin osa henkilöstöstämme on tietosuojalainsäädäntöön erikoistuneita juristeja. Lisäksi toimistossamme työskentelee muun muassa tradenomin koulutuksen saaneita oikeudellisia asiantuntijoita sekä IT-, tiedon- ja asianhallinnan sekä viestinnän asiantuntijoita.

Tavoitteenamme on olla koko henkilöstölle viihtyisä ja motivoiva työpaikka, jonne alansa parhaat asiantuntijat hakeutuvat ja sitoutuvat. Tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä liukuvalla työajalla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden viikoittaiseen liikuntatuntiin. Tuemme myös henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä lounas- ja työmatkakuluja.
Ladataan...
Julkaistu 22.10.2014 klo 11.42, päivitetty 22.8.2022 klo 14.54

Tietosuojavaltuutetun toimiston logo.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: Lintulahdenkuja 4, 00530 Helsinki

Postiosoite: PL 800,
00531 Helsinki

Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi
Puhelinvaihde: 029 566 6700

Tietosuojavaltuutetun toimiston verkkosivut

Sosiaalinen media

Twitter

LinkedIn