Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi)

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla Opetushallituksen erillisyksikkönä toimiva itsenäinen ja riippumaton arviointiviranomainen, joka vastaa varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen ulkoisesta arvioinnista maassamme. Arviointikeskuksen toimiala kattaa koko koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen. 

Meillä työskentelee noin 50 henkilöä. Toteutamme eri koulutusasteilla teema- ja järjestelmäarviointeja, oppimistulosten arviointeja sekä laatujärjestelmien arviointeja ja auditointeja. Asiantuntijamme toimivat arviointihankkeiden eri rooleissa, esimerkiksi projektipäälliköinä ja arviointisuunnittelijoina.

Tuotamme arviointitietoa varhaiskasvatuksen, koulutuksen ja opetuksen kehittämiseksi, järjestäjien käyttöön sekä päätöksenteon tueksi. Tehtävämme on lisäksi tukea alan eri toimijoita arviointeihin ja laadunhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Tuloksia ja kehittämissuosituksia julkaisemme monissa viestintäkanavissa ja sosiaalisen median alustoilla.

Karvi tarjoaa poikkeuksellisen näköalapaikan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän kehittämiseen. Toteutamme arviointeja myös koulutusalojen välillä ja arviointimenetelmät vaihtelevat arvioitavan kohteen mukaan, joten kanssamme kehityt arvioinnin laaja-alaiseksi osaajaksi. Käytössämme ovat nykyaikaiset ja jatkuvasti kehittyvät työvälineet sekä tukenamme laatutietoinen, motivoitunut ja kehittymismyönteinen työyhteisö. Pidämme huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista ja osaamisesta.

14.4.2015
Työskentelen pääsuunnittelijana Kansallisessa koulutuksen arviointikeskuksessa.
14.4.2015
Työskentelen arviointiasiantuntijana Kansallisessa koulutuksen arviointikeskuksessa.
Ladataan...
Julkaistu 14.4.2015 klo 9.05, päivitetty 17.12.2018 klo 11.50

Karvi

Hyvä tietää meistä

Karvin päätoimipiste sijaitsee Helsingissä. Toimintaa on myös Jyväskylässä. Verkkosivut ovat osoitteessa: http://karvi.fi/

Yhteystiedot

Helsingin toimipaikka  
PL 28 (Mannerheiminaukio 1 A, 6 krs) 
00101 HELSINKI

Jyväskylän toimipaikka
Opinkivi 
Keskussairaalantie 2 
40600 JYVÄSKYLÄ

Facebook