Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi)

Kansallinen koulutuksen arviointikeskus (Karvi) on itsenäinen ja riippumaton arviointiviranomainen, joka vastaa varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen ulkoisesta arvioinnista Suomessa. Karvi toimii Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalalla Opetushallituksen erillisyksikkönä. Karvin toimiala kattaa koko koulutusjärjestelmän varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen.

Meillä työskentelee noin 50 henkilöä. Toteutamme eri koulutusasteilla teema- ja järjestelmäarviointeja, oppimistulosten arviointeja sekä laatujärjestelmien arviointeja. Asiantuntijamme toimivat arviointihankkeiden eri rooleissa, esimerkiksi projektipäälliköinä ja arviointisuunnittelijoina.

Tuotamme arviointitietoa varhaiskasvatuksen, koulutuksen ja opetuksen kehittämiseksi, järjestäjien käyttöön sekä päätöksenteon tueksi. Tehtävämme on lisäksi tukea alan eri toimijoita arviointeihin ja laadunhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Julkaisemme tuloksia ja kehittämissuosituksia julkaisemme monissa viestintäkanavissa ja sosiaalisen median alustoilla.

Karvi tarjoaa työntekijöilleen poikkeuksellisen näköalapaikan koulutuksen ja koulutusjärjestelmän kehittämiseen. Karvissa sinun on mahdollista kehittyä arvioinnin laaja-alaiseksi osaajaksi. Käytössämme ovat nykyaikaiset ja jatkuvasti kehittyvät työvälineet sekä tukenasi laatutietoinen, motivoitunut ja kehittymismyönteinen työyhteisö. Pidämme huolta henkilöstömme työhyvinvoinnista ja osaamisesta.

Ladataan...
Julkaistu 14.4.2015 klo 9.05, päivitetty 21.7.2020 klo 15.18

Hymyileviä lapsia.

Yhteystiedot

Helsingin toimipaikka  
PL 28
(Mannerheiminaukio 1 A, 6 krs) 
00101 HELSINKI

Jyväskylän toimipaikka
Cygnaeuksenkatu 1
40100 Jyväskylä

Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen verkkosivut

Sosiaalinen media

Facebook