Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis tarjoaa ratkaisuja oppimisen ja osallistumisen haasteisiin; moniammatillisia palveluja ja koulutusta varhaiskasvatuksen, opetuksen sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoille.

Palvelumme vahvistavat lasten ja nuorten yhdenvertaista koulunkäyntiä ja osallistumista lähikouluissa sekä tukevat heidän lähipiiriään. Työskentelemme kuntien kumppanina yleisen, tehostetun ja erityisen tuen järjestämiseksi opetuksessa.

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis on aktiivisesti mukana erityisopetuksen kehittämishankkeissa ja verkostoissa. Osallistumme tutkimushankkeisiin, joissa selvitetään lasten ja nuorten toimintakykyä ja oppimista tukevaa kuntoutusta.

Asiantuntijuutemme perusta on Helsingissä toimiva Valteri-koulu Ruskis, jolla on yli 120-vuotiset perinteet liikunta- ja monivammaisten sekä pitkäaikaissairaiden oppilaiden opetuksesta ja kuntoutuksesta.

Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri, Ruskis sijaitsee Helsingissä ja on yksi valtakunnallisen Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin kuudesta toimipisteestä. Valteri kuuluu Opetushallituksen toimialaan.