Puolustusvoimat

Puolustusvoimat on nopeasti kehittyvä, arvostettu ja turvallinen työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä koko Suomessa. 12 000 työntekijästämme kolmasosa on siviilejä. Kaikki osaajamme tekevät työtä, jota arvostetaan suomalaisessa yhteiskunnassa.

Puolustusvoimissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä niin siviileille kuin sotilaillekin. Puolustusvoimat on aidosti valtakunnallinen työnantaja, sillä toimipaikkoja on Etelä-Suomesta aina Lappiin asti.

Puolustusvoimien työilmapiiri on tutkitusti hyvä. Erityisesti työntekijämme ovat tyytyväisiä omaan työtehtäväänsä, me-henkeen ja lähimpään esimieheen. Työilmapiiritulokset ovat korkealla tasolla ja henkilöstön vaihtuvuuskin on meillä vähäistä.

Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Sen huomaa esimerkiksi siitä, että puolustusvoimissa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Puolustusvoimien työtehtävät ovat itsenäisiä ja haastavia ja työsuhteet ovat turvallisia. Kannustamme työntekijöitämme kehittämään omaa osaamistaan.

Puolustusvoimissa työskentelee noin 4000 siviilihenkilöä ympäri Suomen sekä ammatillisissa että akateemisissa asiantuntijatehtävissä. Puolustusvoimissa työtehtävien kirjo on laaja. Siviilitehtävien ammattinimikkeitä on satoja erilaisia. Näitä nimikkeitä ovat esim. asentaja, liikunnanohjaaja, insinööri, järjestelmäpäällikkö, tutkija, sosiaalikuraattori, taloussuunnittelija, koulutussuunnittelija, tiedottaja, sotilaslakimies ja lääkäri. Virkanimikkeistä riippumatta siviilityöntekijät ovat omien alojensa kouluttautuneita ammattilaisia. Siviilitehtäviin valittavilta edellytetään soveltuvaa osaamista, koulutusta ja työkokemusta. Varusmiespalveluksen suorittamista ei edellytetä. Naisten osuus siviilihenkilöstöstä on puolet.

Tutustu eri alojen osaajien uratarinoihin Puolustusvoimien sivuilla.

Ladataan...
Julkaistu 23.12.2014 klo 10.46, päivitetty 15.5.2020 klo 9.39

Hyvä tietää meistä

Puolustusvoimissa on tarjolla monipuolisia työtehtäviä niin siviileille kuin sotilaillekin. Puolustusvoimat on aidosti valtakunnallinen työnantaja, sillä toimipaikkoja on Etelä-Suomesta aina Lappiin asti.

Yhteystiedot

Pääesikunta
Fabianinkatu 2,
00131 Helsinki

Puhelin 0299 800 (vaihde)

Puolustusvoimien valtakunnallisen vaihteen puhelinnumero on 0299 800.

 www.puolustusvoimat.fi

Facebook Puolustusvoimat facebook.com/puolustus

Facebook Puolustusvoimien rekrytointi facebook.com/pvrekry

LinkedIn

Instagram

Twitter

Youtube