Geologian tutkimuskeskus

Geologian tutkimuskeskuksessa teemme työtä maamme hyväksi. Tuotamme puolueetonta tutkimustietoa, josta on apua esimerkiksi ilmastonmuutoksen, energiamurroksen ja kiertotalouden haasteiden ratkaisemisessa. Yli 400 asiantuntijaamme ovat erikoistuneet mineraalitalouteen, energia-, vesi- ja ympäristökysymyksiin sekä digitaalisiin ratkaisuihin. Yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten kumppaneidemme kanssa rakennamme kestävää, hiilineutraalia tulevaisuutta.

Tutustu meitä eteenpäin vieviin arvoihin Geologian tutkimuskeskuksen verkkosivuilla.

Tule meille töihin

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä kansainvälisesti aktiivisessa asiantuntijaorganisaatiossa.

  • Työn merkityksellisyys. Teet Suomen ja koko maailman kannalta tärkeää työtä esimerkiksi ympäristöön ja ilmastonmuutokseen liittyen. Olet mukana rakentamassa kestävää, hiilineutraalia tulevaisuutta.
  • Ei harmaa virasto. Kehitämme ja kehitymme jatkuvasti. Olemme yksi valtionhallinnon edelläkävijöistä moderneissa työnteon tavoissa (Lue lisää GTK:n verkkosivuilta).
  • Osaaminen ja uran kehittymisen mahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Tarjoamme monipuoliset urapolkuvaihtoehdot.
  • Modernit ja monipaikkaiset työn puitteet. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja työaika. Monitilaympäristömme tukevat avointa vuorovaikutusta. Panostamme työhyvinvointiin, hyvään johtamiseen ja esihenkilötyöhön, yhteisöllisyyteen ja moderneihin työtapoihin.

Henkilöstöetujamme:

  • Tavallista kattavampi työterveyshuolto
  • Vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu
  • Hyvät lomaedut
  • Joustavat työskentelymahdollisuudet.

Uratarinoita

Tutustu Geologian tutkimuskeskuksen verkkosivuilla:

Ladataan...
Julkaistu 3.11.2014 klo 12.51, päivitetty 20.1.2022 klo 11.14

GTK:n logo

Hyvä tietää meistä

Meillä tehdään työtä monipaikkaisesti. Työntekijä voi työskennellä joustavasti asuinpaikkakunnastaan riippumatta. Rekrytoimme paikkasidonnaisesti vain työtehtävien todella niin vaatiessa. Ennakkoluulottomuus ja halu kehittyä näkyvät toiminnassamme joka päivä. Työympäristömme on kansainvälinen ja monimuotoinen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot GTK:n verkkosivuilla.

GTK:lla on toimipisteitä kuudella paikkakunnalla: Espoossa, Rovaniemellä, Kuopiossa, Kokkolassa, Outokummussa (GTK Mintec) ja Lopella. 

GTK:n verkkosivut

Sosiaalinen media

LinkedIn

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube