Business Finland

Luomme edellytyksiä uudelle kasvulle auttamalla yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään sekä rahoittamalla tutkimusta ja innovaatioita. Kehitämme Suomesta maailman vetovoimaisinta ja kilpailukykyisintä innovaatioympäristöä, jossa yritysten on hyvä kasvaa, uudistua ja menestyä.

Tammikuun alussa 2018 kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoava Finpro ja innovaatiorahoitusta tarjoava Tekes yhdistyivät Business Finlandiksi. Rakenteellisesti Business Finland jakautuu virastoon (Innovaatiorahoituskeskus Business Finland) ja yhtiöön (Business Finland Oy). Käytännön työssä toimimme yhtenä Business Finlandina yli organisaatiorajojen.

Business Finlandissa työskentelee n.  600 asiantuntijaa 40 toimipisteessä ulkomailla sekä Suomessa 18 toimipisteessä. Työyhteisöömme koostuu yli 30 kansallisuudesta. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa.

Strategiamme on kaksiosainen: mahdollistamme kansainvälistä kasvua yrityksille sekä luomme maailmanluokan liiketoimintaekosysteemejä ja kilpailukykyistä liiketoiminta-ympäristöä Suomelle. 

Arvomme tavoitekulttuurin kulmakivinä

Arvomme ohjaavat meitä siinä, miten teemme työmme. Strategia ja tavoitteet puolestaan viitoittavat mihin olemme menossa.

Kumppanimme ja asiakkaamme tunnistavat arvomme tavassamme toimia, kun he meidät kohtaavat. Arvot luovat tunnelman - fiiliksen - siitä, millainen organisaatio Business Finland on ja miten asiakkaamme meidät kokevat. Meillä kaikilla on tehtävänä puhaltaa arvomme eloon:

 • Innolla
 • Isosti
 • Yhdessä
 • Sisulla.

Työnantajalupauksemme

Työnantajalupaukset ovat lupauksemme siitä, millaista työpaikkaa olemme Business Finlandista sitoutuneet rakentamaan.

 • Kansainvälinen näköalapaikka: 
  ​Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Asiakkainamme on toimijoita eri kokoisista yrityksistä monenlaisiin tutkimus- ja tuotekehitysyhteisöihin. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko.
   
 • Huippuosaajien yhteisö: 
  Osaamisemme kirjo on valtava. Ammatillinen yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja, mutta aina on tilaa vielä yhdelle. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista yhteisöä tapaat työssäsi jatkuvasti kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Toiminta eri kokoisten ja eri vaiheessa olevien yritysten kanssa tekee meistä ainutlaatuisen huippuyhteisön.
   
 • Mahdollisuus vaikuttaa: 
  Olemme Suomen asialla, mutta toimintakenttämme on koko maailma. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä entistäkin vetovoimaisempaa. Teemme työtämme pitkäjänteisesti ja teoillamme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuuden kannalta.
   
 • Toteuta unelmasi:
  Olemme kiinnostuneita sinusta. Haluamme ymmärtää ja kuulla, mikä sinulle on työssä merkityksellistä. Sparraamme tiimiemme jäseniä auttaen löytämään uusia ratkaisuja ja opittavaa. Meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko ammatillinen potentiaalisi. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Seuraava menestystarina odottaa tekijäänsä. Oletko se sinä?

Ladataan...
Julkaistu 22.10.2014 klo 13.47, päivitetty 25.8.2020 klo 14.43

Business Finlandin toimipaikka.

BusinessFinland

Yhteystiedot

Innovaatiorahoituskeskus Business Finland sijaitsee Helsingissä osoitteessa: 
 
Porkkalankatu 1,                 
00180 Helsinki

Puh. 029 505 5000 (vaihde)

Business Finlandin verkkosivut