Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) turvaa markkinoiden toimivuutta. Virasto Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) valvoo kilpailusääntöjen ja kuluttajansuojaa koskevan lainsäädännön noudattamista, tekee kilpailua ja kuluttajansuojaa koskevia selvityksiä sekä vaikuttaa lainsäädännön kehittämiseen aloitteilla ja lausunnoilla. Tavoitteena ovat toimivat markkinat, joilla yritykset ja muut toiminnanharjoittajat käyttäytyvät vastuullisesti ja ottavat huomioon myös kuluttajien edut.

KKV:ssä työskentelee noin 200140 asiantuntijaa. Henkilöstön keski-ikä on noin 44 vuotta ja noin 80 prosentilla on ylempi korkeakoulututkinto. Tyypillisiä toimenkuvia ovat erikoistutkija ja lakimies.Tehtävästä riippuen työhön kuuluu esimerkiksi markkinoiden analysointia, neuvotteluja, päätösten laatimista ja oikeudenkäyntejä.

Sijaitsemme Helsingin Hakaniemessä, mutta olemme muuttamassa syksyllä 2019 Sörnäisten Lintulahteen. Vuoden 2018 työtyytyväisyyskyselyn perusteella KKV:ssa on mielekkäitä ja haastavia työtehtäviä, hyvä työilmapiiri sekä mukavat ja reilut työkaverit. Koulutukseen ja kehittämiseen panostetaan ja työ- ja yksityiselämä on mahdollista sovittaa yhteen joustavasti.

Ladataan...
Julkaistu 27.11.2014 klo 9.42, päivitetty 15.7.2019 klo 10.42

Kilpailu ja kuluttajavirasto 

KKV_Logo

Hyvä tietää meistä

Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) tavoitteena ovat terveet ja toimivat markkinat, joilla yritykset ja muut toiminnanharjoittajat käyttäytyvät vastuullisesti ja ottavat huomioon myös kuluttajien edut.

Yhteystiedot

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Käyntiosoite: Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki
Puhelin: 029 505 3000 (vaihde)

Lisätietoja meistä saat verkkosivuiltamme kkv.fi.

Somekanavat

Uutiskirjeet: KKV Uutiskirje, Kuluttaja-asiamiehen uutiskirje ja Euroopan kuluttajakeskuksen uutiskirje

Blogit: Kuluttaja-asiamiehen blogi,  Ajankohtaista kilpailusta