Kilpailu- ja kuluttajavirasto

Kilpailu- ja kuluttajavirastossa (KKV) teet merkityksellistä työtä kuluttajien ja toimivien markkinoiden hyväksi. Vaikutamme koko suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointiin.

Meitä on noin 200 asiantuntijaa 19 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme on Helsingissä, moderneissa toimitiloissa. Meillä pääset tekemään monipuolisia, ajan hermolla olevia ja usein myös ainutlaatuisia tehtäviä kuluttajien aseman ja kilpailun toimivuuden parantamiseksi. Kansainvälinen yhteistyö on olennainen osa toimintaamme. Taustoitamme työtämme perusteellisin tutkimuksin ja selvityksin. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja työmme merkityksestä. Motivaatiota lisäävät kannustavat työkaverit sekä avoin ja rento ilmapiiri. 

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on kaiken toimintamme kulmakivi. Meillä pääset kehittämään omaa työtäsi ja ammattitaitoasi. Joustava työaika ja etätyömahdollisuus helpottavat työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Tarjoamme myös muun muassa lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä laadukkaan työterveyshuollon.

Voit tutustua myös uutiskirjeisiin KKV:n verkkosivuilla.

Ladataan...
Julkaistu 27.11.2014 klo 9.42, päivitetty 25.8.2020 klo 15.27

Kilpailu- ja kuluttajaviraston toimipaikka.  

Kilpailu- ja kuluttajaviraston logo.

Yhteystiedot

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
Käyntiosoite:
Lintulahdenkuja 2
00530 Helsinki 

Puhelin: 029 505 3000 (vaihde)

KKV:n verkkosivut

Sosiaalinen media

KKV:

Twitter

Youtube

LinkedIn

SlideShare

Kuluttajaneuvonta:

Facebook

Instagram

Euroopan kuluttajakeskus:

Twitter

Facebook

Blogit: 

Kuluttaja-asiamiehen blogi

Ajankohtaista kilpailusta