Tuulimarja Myllymäki

Neuvontalakimies

Tuulimarja Myllymäki työskentelee PRH:ssa tavaramerkki- ja mallilinjalla. Neuvontalakimiehen tehtäviin kuuluvat erilaisten hakemusten käsittely, asiakkaiden neuvonta tavaramerkkeihin liittyvissä asioissa sekä tiedon välittäminen asiakkaille erityisesti viraston nettisivujen välityksellä. Lisäksi Tuulimarja työskentelee erilaisten kehittämis- ja yhteistyöprojektien parissa mm. eurooppalaisten tavaramerkkivirastojen kanssa.

Aikaisemmin Tuulimarja on toiminut ministeriössä erilaisissa eu-tehtävissä.  PRH:ssa työskennellyt opiskelukaveri innosti hakemaan aluksi määräaikaista virkaa.

”Työssäni tarvitaan kuuntelemisen taitoa ja selittämisen selkeyttä. Sitä, että löytää asiakkaan kertomuksesta punaisen langan ja saa hahmotettua olennaiset seikat. Ja toisaalta, että osaa selkeästi ja maallikonkin ymmärtämällä kielellä selittää asian ja valaista vaihtoehdot.

Olen viihtynyt täällä jo yli 14 vuotta ja toivon työskenteleväni jatkossakin täällä virastomme haasteellisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä sekä alati muuttuvassa toimintaympäristössä.
Parasta virastossamme on nykyaikaisuus ja eurooppalaisuus. Teemme paljon kansainvälistä yhteistyötä.”