Työ- ja elinkeinotoimistot

Keitä me olemme?

Työ- ja elinkeinotoimisto eli tutummin TE-toimisto on työ- ja elinkeinopalveluja järjestävä ja tuottava valtion viranomainen. Meille on tärkeää, että työnhakija-asiakas saa juuri omaan tilanteeseensa sopivaa apua, että työnantaja löytää etsimänsä tekijän ja että yrittäjä pääsee alkuun sekä uskaltaa toteuttaa rohkeasti visiotaan. Yhtä lailla haluamme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun. Siksi palvelemme monipuolisesti työnhakijoita, työnantajia ja yrittäjiä tukemalla työnhakijoiden nopeaa työllistymistä, parantamalla osaavan työvoiman saatavuutta ja turvaamalla yritysten toimintaedellytyksiä.

Suomessa toimii 15 alueellista TE-toimistoa, jotka tarjoavat TE-palveluita omilla toiminta-alueillaan. Meitä työskentelee TE-toimistoissa yhteensä noin 3000 alansa ammattilaista. Teemme myös laajaa yhteistyötä alueellisten ja valtakunnallisten toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Meillä työskentelee työllisyyden asiantuntijoita monipuolisissa työnvälityksen ja yrityspalvelujen tehtävissä. Tehtävämme ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, sillä niissä pääset vaikuttamaan oman alueesi työllisyyden edistämiseen monella osa-alueella. Lisäksi toimistoissamme on monipuolisia esihenkilö-, johto- ja erikoistehtäviä esimerkiksi viestintä-, psykologi- ja lakipalvelujen parissa.

Tule meille töihin!

Oletko sinä TE-toimiston seuraava huipputekijä? Liity osaksi porukkaamme ja tule kehittymään asiantuntijaksi kanssamme TE-toimistossa. Kaikille hakijoille tasapuolinen ja oikeudenmukainen rekrytointiprosessi on yksi päätavoitteistamme.

Kaikki avoimet työpaikkamme näet tämän sivun Avoimet työpaikat -osiosta. Voit suodattaa työpaikkoja kunnan tai alueellisen TE-toimiston mukaan. Tutustu meihin tarkemmin sosiaalisessa mediassa ja verkkosivujemme osiosta TE-toimistot työnantajana.

Ladataan...
Julkaistu 16.4.2015 klo 12.23, päivitetty 17.2.2023 klo 15.42

Te-palvelut

TE-palveluiden logo.

Tietoa meistä

Lue lisää palveluistamme, rekrytointiprosessistamme ja eri alueiden TE-palveluista verkkosivuillamme.

TE-toimistot työnantajana
Paikalliset TE-palvelut

Seuraa meitä somessa!

Twitter
LinkedIn
Youtube