Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvata tietojen saatavuutta ja tarjota palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Digi- ja väestötietovirasto työnantajana

Meillä pääset rakentavaa sujuvaa, yhteen toimivaa Suomea ja kehittämään ratkaisuja, joilla helpotetaan ihmisten arkea. Työskentelet Suomen digitalisaatiokehityksen ytimessä ja voit siten vaikuttaa yhteiskunnan digitalisoinnin suuntaan.

Arvojamme ovat rohkeus, arvostus ja luottamus. Haluamme olla näyttämässä suuntaa, uudistamassa yhteiskuntaa ja tukemassa kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava, näkemyksellinen ja haluttu kumppani – sekä haluttu työnantaja. Olemme aktiivisia verkostoyhteistyössä ja haluamme työllämme vahvistaa luottamusta yhteiskunnassa.

Virastossamme työskentelee yli 900 työntekijää. Toimimme 36 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Toimintamallimme on valtakunnallinen eli kansalainen voi hoitaa asiansa missä tahansa asiakaspalvelupisteessämme.

Lue lisää Digi- ja väestötietoviraston verkkosivuilta millainen työpaikka olemme ja  millaisia työtehtäviä meillä on. 

Hae meille töihin! Työpaikkamme löydät osoitteesta valtiolle.fi.

Ladataan...
Julkaistu 9.1.2020 klo 13.10, päivitetty 27.8.2020 klo 14.06