Digi- ja väestötietovirasto

Digi- ja väestötietovirasto työnantajana

Digi- ja väestötietoviraston tehtävänä on edistää yhteiskunnan digitalisaatiota, turvata tietojen saatavuutta ja tarjota palveluja asiakkaiden elämäntapahtumiin.

Meillä pääset rakentavaa sujuvaa, yhteen toimivaa Suomea ja kehittämään ratkaisuja, joilla helpotetaan ihmisten arkea. Työskentelet Suomen digitalisaatiokehityksen ytimessä ja voit siten vaikuttaa yhteiskunnan digitalisoinnin suuntaan.

Arvojamme ovat rohkeus, arvostus ja luottamus. Haluamme olla näyttämässä suuntaa, uudistamassa yhteiskuntaa ja tukemassa kansalaisten asiointia julkisen hallinnon kanssa. Tavoitteenamme on tehdä Suomesta entistä sujuvammin toimiva yhteiskunta.

Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava, näkemyksellinen ja haluttu kumppani – sekä haluttu työnantaja. Olemme aktiivisia verkostoyhteistyössä ja haluamme työllämme vahvistaa luottamusta yhteiskunnassa.

Virastossamme työskentelee yli 900 työntekijää. Toimimme 36 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Toimintamallimme on valtakunnallinen eli kansalainen voi hoitaa asiansa missä tahansa asiakaspalvelupisteessämme.

Millainen työpaikka olemme ja millaisia työtehtäviä meillä on?

Lue lisää Digi- ja väestötietoviraston sivustolta dvv.fi/dvv-tyonantajana

Hae meille töihin!

Työpaikkamme löydät osoitteesta www.valtiolle.fi

Ladataan...
Julkaistu 9.1.2020 klo 13.10, päivitetty 9.1.2020 klo 15.44