Netta Kokko

Työskentelen asiakkuuspäällikkönä Valtiokonttorin Kansalaispalvelut-toimialalla asiakaspalveluryhmässä, jossa palvelemme sotilas- ja työtapaturma-, rikosvahinko- sekä sotainvalidiasiakkaita. Asiakaspalvelun lisäksi teemme korvauskäsittelyä, vahinkojen kirjaamista ja esikäsittelyä.

Työssäni tarvitaan asiakaspalvelu- ja esimiestaitoja, myös ihmisten parissa työskentelystä pitää osata nauttia.

Koulutukseltani olen sosionomi amk. Asiakkuuspäälliköksi tultuani olen käynyt paljon esimieskoulutuksia. Valtiokonttori on upeasti antanut koulutusmahdollisuuden ja muutenkin auttanut ja tukenut paljon esimieheksi kasvamistani.

Ennen Valtiokonttoriin tuloani työskentelin kolmisen vuotta yksityisellä puolella vakuutusyhtiö Tapiolassa. Valtiokonttoriin minut houkuttelivat monipuoliset, haastavat työt ja kätevä työmatka. Aloitin Valtiokonttorissa keväällä 2006. Ennen asiakkuuspäälliköksi nimittämistäni toimin rikosvahinkojen korvauskäsittelijänä.

Parasta Valtiokonttorissa on minusta työnantajan joustavuus, mikä on todella hyvä asia perheelliselle ihmiselle, sillä tasapainon löytäminen työn ja kodin välillä vaatii usein taiteilua. Lisäksi on upeaa, että me Valtiokonttorissa pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja täällä on paljon uuden oppimista.

Missä olen ja mitä teen viiden vuoden kuluttua? Toivon edenneeni työurallani Valtiokonttorissa tai kenties jossain muualla valtionhallinnossa.