Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeet

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, Palkeet tuottaa talous- ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon organisaatioille.

Asiakkaidemme palvelusta vastaa noin 650 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista. Tarjoamme itsenäiset ja vastuulliset tehtävät, nykyaikaiset työvälineet sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vireässä työyhteisössä. Työyhteisömme on kannustava ja kehittyvä sekä työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia. Olemme vastuullinen työnantaja, ydinasioita ovat laadukas johtaminen ja esimiestyö sekä henkilöstön mahdollisuus kehittää itseään ja työtään.

Työssämme on tärkeää palveluhenkisyys, yhteistyö, tehokkaat digitaaliset prosessit ja tuottavuuden parantaminen. Toimimme verkostona asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ja tarjoamme sujuvia ja laadukkaita palveluja.

Palkeet on merkittävä toimija valtionhallinnon konsernipalveluissa. Tavoitteena on edistää julkishallinnon toimivuutta tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita talous- ja henkilöstöhallinnon tuki- ja asiantuntijapalveluja.

Lue lisää meistä työnantajana ja katso työntekijäesittelyt Palkeiden verkkosivuilta.

Julkaistu 2.12.2014 klo 10.39, päivitetty 26.6.2020 klo 13.23

Palkeiden työntekijöitä.

Palkeiden logo.

Yhteystiedot

Päätoimipiste:
Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus
Kauppakatu 40
80101 Joensuu
puh. 02955 62000 (vaihde)

Muut toimipisteet sijaitsevat Hämeenlinnassa, Porissa, Mikkelissä ja Helsingissä.

Palkeiden verkkosivut

Sosiaalinen media

LinkedIn

Twitter