Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Tuotamme valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut sekä korkean varautumisen ja turvallisuuden vaatimukset täyttäviä tieto- ja viestintäteknisiä palveluja ja integraatiopalveluja. Palvelutuotannossa yhdistämme sekä omaa tuotantoamme että markkinoilta hankittuja kumppaniemme palveluja. Meillä pääset ICT-tekemisen ytimeen!

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaat, toimintavarmat ja yhdenmukaiset perustietotekniikkapalvelut, joiden avulla asiakkaamme voivat tarjota omia palveluitaan kansalaisille ja yrityksille. Lisäksi tavoitteenamme on mahdollistaa yhteentoimivat ratkaisut ja joustavat organisaatiomuutokset valtion eri virastojen välillä sekä saavuttaa säästöjä yhdenmukaisten prosessien ja palveluiden avulla.

Valtorissa luomme digitalisaation perustan valtionhallintoon. Meillä pääset työskentelemään osaksi ICT-alan kovinta osaamisverkostoa laajan ja monipuolisen asiakaskunnan hyväksi. Työllämme on vahva yhteiskunnallinen vaikutus, johon jokainen valtorilainen saa olla antamassa oman panoksensa. Onnistumisestamme kertoo esimerkiksi se, että henkilöstötyytyväisyytemme on jatkuvasti noussut.

Toimimme eri puolella Suomea ja meitä on yhteensä lähes 1150. Valtori on nykyaikainen ja viihtyisä työpaikka, jossa työtekijöille tarjotaan mahdollisuuksia osallistua, kehittyä ja pitää yllä asiantuntijuuttaan. Henkilöstömme voi edetä omalla urapolullaan Valtorin monipuolisissa tehtävissä. Meillä on myös mahdollisuus innovoida uutta!
 

Video: Tutustu Valtoriin.

Video: valtorilaiset kertovat omin sanoin Valtorista.

Video: Digitaalinen Suomi syntyy huippuosaamisella.

Ladataan...
Julkaistu 1.12.2014 klo 14.05, päivitetty 2.9.2020 klo 19.49

Valtorin työntekijöitä.

Valtorin logo.

Hyvä tietää meistä

Lue lisää Valtorista, toiminnastamme, palveluistamme, meillä työskentelystä ja laajoista työsuhde-eduistamme verkkosivuiltamme

Yhteystiedot

Toimimme useilla paikkakunnilla eri puolella Suomea.

Päätoimipiste on Jyväskylässä osoitteessa Vapaudenkatu 58,
40100 Jyväskylä.
Puhelinvaihde: 0295 50 4000.

Sosiaalinen media

Facebook

Linkedln

Twitter

Youtube

Instagram