Uusi Valtiolle.fi-palvelu avautui 20.4.

Julkaistu 20.4.2015 klo 0.00

Uusi Valtiolle.fi-palvelu avautui maanantaina 20.4.2015. Samalla vanha Valtiolle.fi-nettisivusto ja Heli-rekrytointijärjestelmä poistuivat käytöstä. Sivuston osoite www.valtiolle.fi säilyi ennallaan, vain järjestelmä vaihtui.

Hakijoiden on hyvä tiedostaa, ettei poistuvasta rekrytointijärjestelmästä siirretä automaattisesti mitään tietoa uuteen palveluun. Siten kaikki hakijoiden laatimat hakemukset ja hakijaprofiilit poistuivat vanhan järjestelmän sulkeutumisen myötä ja hakijan tulee rekisteröityä uuteen palveluun.

Järjestelmävaihdoksen vuoksi Valtiolle.fi-palvelussa oli viikonlopulle 18.4.-19.4.2015 ajoittunut lyhyt käyttökatko. Kaikkien vanhoilla sivuilla auki olleiden työpaikkojen haku päättyi viimeistään 17.4.2015.

Myös rekrytoivat virastot ovat aloittaneet uuden järjestelmän käytön 20.4., tästä johtuen avoimet työpaikat päivittyvät sivustolle sitä mukaa, kun virastot niitä julkaisevat. 

Uuden palvelun avauduttua 20.4.2015:

  • Hakijana sinun tulee rekisteröityä uuteen Valtiolle.fi-palveluun hakiessasi valtion työpaikkoja tai aktivoidessasi hakuvahdin. Huom. Ensimmäisinä päivinä palvelussa voi olla ruuhkaa.
  • Hakijaprofiilisi on tyhjä, joten sinun täytyy laatia ensimmäinen hakemus alusta alkaen.
  • Jatkossa voit hyödyntää aiemmin laatimaasi hakemusta kopioimalla sen uuden hakemuksen pohjaksi.
  • Laatimasi hakemukset säilyvät hakijaprofiilissasi 6 kk niiden viimeisestä päivityksestä, minkä jälkeen ne poistuvat automaattisesti.
  • Luomasi uusi hakijaprofiili säilyy palvelussa kauemmin. Profiili poistetaan vain jos et vuoteen käy sivustolla.

Terveisin
Valtiolle.fi-palvelu