Valtiolle.fi-sivuston hakutoiminto ja ilmoitusten ulkoasu uudistettiin

Julkaistu 4.10.2017 klo 17.01

Valtiolle.fi-sivuston rakennetta ja ulkoasua on uudistettu käytön sujuvoittamiseksi. Etusivulta näet kaikkien valtiolla avoinna olevien työpaikkojen kokonaislukumäärän ja tuoreimpien ilmoitettujen työpaikkojen lyhyet kuvaukset entistä selkeämmässä muodossa.

Varsinainen työpaikkahaku on kohdassa Avoimet työpaikat. Sopivien ilmoitusten löytymistä helpottamaan on hakutoimintoihin tullut uusia ominaisuuksia, mm. tehtäväalueluokitus, jolla saat selkeästi rajattua hakusi koskemaan tietyn tyyppisiä tehtäviä. Vasemman reunan valikosta voit tehdä kaikki haluamasi hakurajaukset samalla kertaa. Tekemäsi valinnat rajaavat suoraan hakutulosten lukumäärää, joka näkyy hakutulossivun yläreunassa.

Uudistettuun rekrytointi-ilmoitukseen on koottu alkuun avoimen tehtävän perustiedot ja tarkentava kuvaus löytyy perustietojen alta. Pääset nyt ilmoituksesta suoraan klikkaamalla muihin vastaaviin tehtäviin, joilla on sama maakunta, kunta, virasto tai tehtäväalue. Työpaikan sijainnin näet nyt myös kartalta.

Toivomme Valtiolle.fi-sivuston uuden haun vastaavan käyttäjien odotuksiin ja toimivan entistä paremmin.  Annathan meille palautetta uudistuksesta palautelomakkeella >