Jenna Vidman

Ekonomiservicesekreterare

Jag började jobba på Palkeet i april 2015. Jag jobbade först som löneservicesekreterare, och i början av 2017 övergick jag till uppgiften som ekonomiservicesekreterare i resegruppen i Joensuu. Till mina uppgifter hör bland annat granskning av resefakturor, rådgivning och handledning i frågor som rör resefakturor samt administratörsuppgifter i resehanteringssystemet M2. Kring årsskiftet är även uppgifter som berör skattemyndighetens årsdeklarationer aktuella, vilket ger omväxling i det vanliga arbetet.

Det är trevligt att gå till jobbet och vi har en väldigt bra gruppanda. Hos oss arbetar vi effektivt! Jag tycker att det är roligt att få arbeta tillsammans med olika sorters människor. Tack vare bland annat administratörsuppgifterna i M2-systemet innehåller mitt arbete även lämpligt med utmaningar och omväxling.

Palkeet är en bra och pålitlig arbetsgivare som erbjuder möjligheter till olika slags uppgifter och moderna verktyg. De anställda är viktiga för Palkeet. Motionssedlar delas ut till de anställda varje år, och olika utbildningar ordnas enligt behov. Det är trevligt att arbeta tillsammans med kunniga och innovativa människor.