Transport- och kommunikationsverket Traficom

Transport- och kommunikationsverket Traficom är en myndighet som betjänar i ärenden som gäller tillstånd, registrering och övervakning inom trafik, transport och kommunikation. Verket främjar transportsystemets funktion och trafiksäkerhet och snabbar upp utvecklingen av digitaliseringen. Traficom stöder hållbar utveckling och ser till att alla i Finland har tillgång till trygga och högklassiga kommunikationsförbindelser och -tjänster till ett rimligt pris.

Vi har cirka 900 anställda på 15 orter. Vårt huvudkontor ligger i Helsingfors.

Vilken expertis söker vi? Traficoms ansvarsområde är omfattande. Vi behöver experter till uppgifter som hänför sig till bilkörning, luftfart, sjöfart och järnvägar samt till mobilnät, radionät och fungerande kommunikationsförbindelser. Vi behöver experter även för att förebygga och avvärja informationssäkerhetshot speciellt vid Cybersäkerhetscentret.

Traficom har en utvecklingsorienterad kultur. Vi sätter vikt på kompetensutveckling och välbefinnande i arbetet. Flexibel arbetstid och distansarbete gör det lättare att balansera mellan jobb och fritid. Dessutom har vi arbetsreseförmån, kultur- och motionsförmån samt en heltäckande arbetshälsovård.

Läs mer om ämbetsverket på våra webbsidor på www.traficom.fi.

Se video: Vi vill alla röra oss och kommunicera. Dina förbindelser ligger oss varmt om hjärtat.

Sök jobb hos oss! Du hittar våra lediga tjänster nedan.

Laddar...
Publicerad 02-01-2019 kl. 13.16, uppdaterad 19-09-2022 kl. 14.46

Traficoms logo.

Kontaktuppgifter

Traficoms webbsida